Over ons

Over ons

Na 20 jaar ervaring in de heftruck en warehouse branche als verkoper en ondernemer ben ik (Dorus de Groot) in 2009 opnieuw begonnen met mijn huidige bedrijf Elgran Logistic Training.

Veiligheid heeft altijd erg hoog op het prioriteiten lijstje gestaan, dit is o.a. op te maken uit het feit dat ik in 1994 VEBiT (Verenigde Bedrijven Intern Transport) opgericht heb, deze vereniging is opgericht om veiligheids-keuringen te kunnen uitvoeren. Doelstelling van de VeBIT is dan ook het verhogen van het kwaliteits- en veiligheidsniveau van intern transportmachines.

Elgran Logistic Training is gestart met het geven van opleidingen en trainingen aan mensen waarbij deze on de job getraind werden. Vanaf nu hebben we ook de mogelijkheid om mensen niet alleen on de job te trainen maar ook op ons eigen trainings- en opleidingscentrum aan de Bolle Akker 5 te Bakel.

Wij heten u van harte welkom en hebben de koffie klaar!

 

Wie zijn wij?

#
Dorus de Groot
Dorus de Groot
Oprichter, opleider
Dorus is het hart en de spin in het web bij Elgran, hierbij wordt hij gesteund en ontlast door zijn kinderen. Opleiden is meer dan alleen maar lesgeven! Het opleiden van mensen is een passie die je met hart en ziel moet doen. Dorus werkt graag met mensen en laat mensen graag kennis-maken met zaken die men niet verwacht of niet achter de materie zoekt.

E-mail: dorus@elgran.nl
Mobiel: 06-52509951
Laila de Groot
Laila de Groot
Backoffice Manager
Verzorgt de boekhouding en alle zaken rondom de leerlingenadministratie. Laila nodigt leerlingen uit wanneer de certificaten dreigen te verlopen en houdt voor bedrijven de Code95 zaken strikt in de gaten.
E-mail: laila@elgran.nl
Jason de Groot
Jason de Groot
Opleider, Marketing & Communicatie
Verzorgt alle marketing en communicatie zaken voor ons opleidingscentrum. Jason is actief bezig met onze facebookpagina. Verder leert Jason mensen ook een stukje bewustwording doormiddel van zijn manier van lesgeven.
E-mail: jason@elgran.nl
''Er zijn twee soorten van kennis. We kennen een zaak, of we weten waar we de informatie kunnen vinden.''
Samuel Johnson (Engelse schrijver 1709-1784)